Имот инвест - недвижими имоти в Карлово

телефон 0885 111 597
Продава
home-thumb-1

ИМОТ 16 дка, главен път Карлово-Пловдив

37 000
Продава
home-thumb-1

МАГАЗИН 34 кв.м., град Карлово

28 500
Продава
home-thumb-1

КЪЩА С ДВОР 440 кв.м., РЗП 553 кв.м., град Калофер

215 000
Продава
home-thumb-1

ТРИСТАЕН 80 кв.м., тухлен, град Сопот

87 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 1330 кв.м., град Сопот

39 000
Под наем
home-thumb-1

ПОМЕЩЕНИЕ 200 кв.м., под наем, град Карлово

1 000 лв.
Продава
home-thumb-1

КЪЩА с ДВОР 980 кв.м., град Карлово

240 000
Продава
home-thumb-1

ДВУСТАЕН 57 кв.м., тухлен, град Сопот

62 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ИМОТ 600 кв.м., град Баня

9 500 лв.
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 2,950 дка, село Долна Махала, лице Карлово - Пловдив

15
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 1140 кв.м., град Баня, център

46 000
Продава
home-thumb-1

КЪЩА 60 кв.м., ДВОР 900 кв.м., град Баня

59 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ОРЕХИ 27,200 дка, град Карлово

36 000 лв.
Под наем
home-thumb-1

ПОМЕЩЕНИЕ под наем 160 кв.м., град Карлово, Център

550 лв.
Продава
home-thumb-1

ИМОТ 4,100 дка, град Карлово, панорама

59 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 6 дка, с лице на главен път Пловдив - Казанлък

5
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 8 дка, с лице на главен път Карлово - Бургас

40 000
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 4 дка, с лице на главен път Карлово - Пловдив

20 000
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 9 дка, с лице на главен път Пловдив - Казанлък

45 000
Продава
home-thumb-1

ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ 84 дка, село Богдан

83 900 лв.
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 1200 кв.м., село Анево, главен път Карлово - София

9 600
Продава
home-thumb-1

ИМОТ 858 кв.м., село Куртово

3 500 лв.
Продава
home-thumb-1

ЕТАЖ от КЪЩА 120 кв.м. с двор, град Баня, Център

75 000 лв.
Продава
home-thumb-1

КЪЩА С ДВОР 1700 кв.м., село Дъбене

55 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ 2,520 дка, град Карлово

2 300 лв.
Продава
home-thumb-1

ПОМЕЩЕНИE 600 кв.м., двор 5,700 дка, град Карлово

230 000 лв.
Продава
home-thumb-1

КЪЩА, реновирана, двор 1000 кв.м., град Сопот

210 000
Ново строителство
home-thumb-1

ДВУСТАЕН 67 кв.м., НОВО СТРОИТЕЛСТВО, КАРЛОВО

53 600
Ново строителство
home-thumb-1

ДВУСТАЕН 70 кв.м., НОВО СТРОИТЕЛСТВО, КАРЛОВО

800
Ново строителство
home-thumb-1

ТРИСТАЕН 98 кв.м., НОВО СТРОИТЕЛСТВО, КАРЛОВО

800
Продава
home-thumb-1

ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ 7,550 дка, град Карлово

6 500 лв.
Продава
home-thumb-1

ИМОТ 4 дка, град Калофер, Паниците

65 000 лв.
Под наем
home-thumb-1

ТРИСТАЕН под наем 95 кв.м., град Карлово, Център

350 лв.
Продава
home-thumb-1

ИМОТ 9 дка, главен път Карлово - Соколица

27 900 лв.
Продава
home-thumb-1

МНОГОСТАЕН 120 кв.м.,тухлен, град Карлово

129 000 лв.
Продава
home-thumb-1

КЪЩА с двор 750 кв.м., село Каравелово

42 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ИМОТ 20 дка, главен път Карлово - Пловдив

129 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ИМОТ 2,5 дка, главен път София - Бургас

5 000 лв.
Продава
home-thumb-1

КЪЩА с ДВОР 500 кв.м., град Калофер

85 000 лв.
Продава
home-thumb-1

НИВА 3 дка, град Карлово

2 200 лв.
Продава
home-thumb-1

ИМОТ 4 дка, главен път, град Баня

29 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ТРИСТАЕН 90 кв.м., град Баня

52 000 лв.
Продава
home-thumb-1

КЪЩА С ДВОР 600 кв.м., град Хисаря

140 000
Под наем
home-thumb-1

ДВА ОФИСА под наем по 50 кв.м., град Карлово, Център

400 лв.
Продава
home-thumb-1

МАГАЗИН 58 кв.м., работещ, град Карлово

95 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ЕТАЖ от КЪЩА 160 кв.м., двор, гараж, град Сопот

155 000
Продава
home-thumb-1

ИМОТ 6,700 дка, град Карлово

23 000
Продава
home-thumb-1

КЪЩА С ДВОР 750 кв.м., село Васил Левски

95 000 лв.
Продава
home-thumb-1

КЪЩА С ДВОР 750 кв.м., село Христо Даново

34 500 лв.
Под наем
home-thumb-1

ПОМЕЩЕНИЕ под наем 24 кв.м., град Карлово, Център

150 лв.
Продава
home-thumb-1

ИМОТ 5,800 дка, град Карлово, Могилата

13 лв.
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 980 кв.м.,панорама, град Карлово, Бадемлика

12 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 1350 кв.м.,панорама, град Карлово, Бадемлика

44 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 950 кв.м., град Карлово, Беш бунар

67 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ВИЛА 30 кв.м., панорама, град Сопот, реновирана

25 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 700 кв.м., град Карлово, Беш бунар

59 000
Продава
home-thumb-1

МАГАЗИН, ГАРСОНИЕРА 75 кв.м., град Карлово, център

46 000
Продава
home-thumb-1

ЦЕХ за производство на пелети, град Карлово

550 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ПРОМИШЛЕН ОБЕКТ

678 000
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 1260 кв.м., село Марино поле, главен път

21 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 1760 кв.м., с.Дъбене, лице на главен път

42 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 4400 кв.м., град Карлово, главен път

100
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ с площ 750 кв.м., село Васил Левски

17 500 лв.
Продава
home-thumb-1

ОФИС 15 кв.м., град Карлово, център

12 000
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 730 кв.м., град Сопот, Лифта

59 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 930 кв.м., град Карлово

100 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ВИЛНО МЯСТО 1300 кв.м., панорама, град Карлово, Ени Кория

16 900 лв.
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 1200 кв.м., град Сопот

1 лв.
Продава
home-thumb-1

МАГАЗИН, СКЛАД с РЗП 320 кв.м., град Карлово

150 000
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 570 кв.м., град Карлово, стадиона

35 000
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 1000 кв.м.,панорама, град Карлово, Бадемлика

62 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 730 кв.м., град Хисаря, Център

46 000
Под наем
home-thumb-1

МАГАЗИН под наем, 42 кв.м., град Карлово, Център

350 лв.
Продава
home-thumb-1

ВИЛНО МЯСТО 1100 кв.м., град Карлово, квартал Сушица

16 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 4162 кв.м., град Карлово,Стопански двор

12
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 2400 кв.м., град Калофер

16 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ПРОМИШЛЕН ОБЕКТ, двор 3,500 дка, село Ведраре

83 000
Продава
home-thumb-1

ИМОТ 5 дка, главен път Карлово - Бургас

25 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ЕТАЖ от КЪЩА 95 кв.м., град Карлово

75 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 1400 кв.м., град Карлово, Беш бунар

97 000
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 1000 кв.м., село Мраченик

10 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ИМОТ 3 дка, изхода за Пловдив, с лице, град Карлово

165 000 лв.
Продава
home-thumb-1

КЪЩА С ДВОР, град Карлово, кв.Сушица

35 000
Продава
home-thumb-1

ИМОТ 150 дка, за логистичен център, главен път София - Бургас

4
Продава
home-thumb-1

КЪЩА С ДВОР 1100 кв.м., село Христо Даново

45 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ИМОТ 4,360 дка, до регулация, град Карлово

13 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 5,6 дка, сменен статут, главен път Сопот - Анево

10
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 2,5 дка, сменен статут, главен път Сопот - Анево

29 500
Продава
home-thumb-1

ИМОТ 1780 кв.м., град Карлово, Околовръстен път

17 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ЕТАЖ от КЪЩА 130 кв.м., град Сопот

95 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ИМОТ 4 дка, село Анево, до регулация

30 000 лв.
Под наем
home-thumb-1

ТРИСТАЕН под наем 90 кв.м., град Пловдив, Център

1 000 лв.
Продава
home-thumb-1

РОЗОВАРНА - нова, съвременна, работеща

1 лв.
Продава
home-thumb-1

ДВОРНО МЯСТО 930 кв.м., град Карлово, Сушица

17 000
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 370 кв.м., град Карлово

57 000 лв.
Продава
home-thumb-1

ПАРЦЕЛ 3,850 дка, с лице на главен път Карлово - Пловдив

21
Продава
home-thumb-1

ОРЕХИ 2450 кв.м., град Карлово

2 500 лв.
Продава
home-thumb-1

КЪЩА С ДВОР 735 кв.м., РЗП 400 кв.м., град Сопот

165 000 лв.

Агенция за недвижими имоти Имот Инвест

Имот Инвест предлага пълен пакет от консултантски, посреднически и юридически услуги при закупуване, продажба, отдаване под наем и наемане на имоти. Предлагаме ви само проверена, актуална и точна информация.

Имотът, който купувате ще бъде надеждно проверен за наличието на тежести, така и като собственост. Всеки имот проверяваме за начина му на придобиване и пълнотата на представените документи. Поемаме отговорност към всички свои клиенти от момента на подаване на офертата до цялостното и реализиране. 123

Предлагаме ви само оферти на наши клиенти, които са проверени и се актуализират всеки ден. Имотите са с пълно описание и подробности за инфраструктурата на района, снимки и разпределения. Гарантираме за достоверността и точността на представената информация, включително и за цената. Всяка оферта може да бъде показана от нас.

» Още полезна информация можете да откриете в нашата секция за клиенти.