Имот инвест - недвижими имоти в Карлово

телефон 0885 111 597

Агенция за недвижими имоти Имот Инвест

Агенция за недвижими имоти „ИМОТ ИНВЕСТ” Ви поздравява с Добре дошли на страниците на нашият сайт. Тук ще намерите актуална информация и оферти за покупки и продажби на апартаменти, къщи, офиси и заведения, бизнес имоти,промишлени помещения, вили и селски имоти, урегулирани парцели, земеделски имоти в Карлово, региона и цяла България.

„ИМОТ ИНВЕСТ” предлага пълен пакет от консултантски, посреднически и юридически услуги при закупуване, продажба, отдаване под наем и наемане.В нашия офис, Ви предлагаме проверена, актуална и точна информация. Не бихме скрили от нашите клиенти информация, касаеща недостатъци и скрити дефекти за имота, предмет на покупка . Имотът, който купувате ще бъде надеждно проверен за наличието на тежести, така и като собственост. Всеки имот проверяваме за начина му на придобиване и пълнотата на представените документи. Агенцията поема отговорност към всички свои клиенти от момента на подаване на офертата до цялостното и реализиране.

„ИМОТ ИНВЕСТ” Ви предлага само оферти на наши клиенти, които са проверени и се актуализират всеки ден. Имотите са с пълно описание и подробности за инфраструктурата на района, снимки и разпределения. Гарантираме за достоверността и точността на представената информация, включително и за цената. Всяка оферта може да бъде показана от нас.

На нашите клиенти даваме възможност да заявят при нас търсене на имоти по зададени критерии, като район, цена, вид строителство и т.н. При получаване на оферти отговарящи на зададените параметри, ги информираме веднага по удобен за тях начин.

„ИМОТ ИНВЕСТ” ще намери за вас имот, който искате да наемете под наем. При нас ще имате информация и за такива, който се търсят под наем.

Мисия

"Да влагаме качество и отношение във всичкo, което правим".

През всичките тези години нашата цел беше да покрием всички сегменти от пазара и да предложим на нашите клиенти МАКСИМАЛНО ГОЛЯМ ИЗБОР от предложения за недвижими имоти в цялата страна, при високи критерии за актуалност, изчерпателност и коректност на информацията за тях.

Концепция

Концепцията ни е подчинена на силата на информацията, предимството на добрата комуникация и следването на високи професионални стандарти при осъществяване на брокерската дейност.

Ние постигнахме нашите цели, като отстоявахме в работата си три основни изисквания: поддържане на модерна вътрешна информационна среда, спазването на ясни и задължителни за всички наши агенти на недвижими имоти правила на работа и непрекъснато подобряване на обслужването, чрез грижа към клиента, коректно отношение и старание за добре свършена работа.

»Още полезна информация можете да откриете в нашата секция за клиенти.